Izbira stenskih nalepk je iz leta v leto bolj pestra, barvne kombinacije in brezštevilni motivi, med katerimi lahko izbirate, pa so logičen razlog, zakaj postajajo vse bolj zaželen element notranje opreme. Z njimi lahko vdihnete prostoru povsem drugačen ton od tistega, ki ste ga bili doslej vajeni. Dekorativne stenske nalepke so primerne tako za dnevne in otroške sobe ter spalnice, kakor tudi za kuhinje, kopalnice in hodnike. V povsem novi luči lahko zaživi še tako strog poslovni prostor.

Stenska nalepka 1Stenska nalepka 2Stenska nalepka 3

Stenske nalepke lahko nalepite na vse gladke površine

Prej brezizraznim površinam znajo stenske nalepke omogočiti, da zaživijo v scela drugačni podobi, pri čemer je odločitev, kakšno atmosfero bi radi vnesli v prostor, povsem individualna. In hkrati nemo spregovori tudi o vaši ustvarjalnosti in občutku za skladnost in estetiko. Niso pa le zidovi tisti, ki jim je s stenskimi nalepkami moč vdihniti novega življenja, podobno lahko storite tudi s pohištvom, vrati in drugimi gladkimi površinami. Vsekakor pa morajo biti stenske nalepke kar najbolj prilagojene dimenzijam prostora, le takšne namreč lahko prinesejo prostoru popoln videz.

Stenska nalepka 4Stenska nalepka 5Stenska nalepka 6

Motivov je toliko, kolikor je idej

Motivi, med katerimi je moč izbirati, so izredno pestri. To so lahko motivi iz narave, sveta živali, takšni z »vintage« pridihom, abstraktni vzorci, lahko pa so na stenskih nalepkah tudi napisi, naj bo to citat vam ljubega pisatelja, misleca iz 18. stoletja ali pregovor, ki najbolje odslikava vaš pogled na svet in družbo. Morda s stenskimi nalepkami dosežete celo to, da bo otrok končno zapustil vašo spalnico in jo zamenjal s svojo. V družbi njemu ljubih junakov se namreč utegne tudi sam ojunačiti.

Stenska nalepka 7Stenska nalepka 8Stenska nalepka 9

Kam po dodatne ideje motivov?

Če bi tudi sami za popestritev in poživitev prostorov radi uporabili stenske nalepke, lahko mnogo raznolikih idej dobite z obiskom spletne strani Akcijadneva.si, preko katere lahko dekorativne nalepke poljubnih velikosti po zelo ugodnih cenah tudi naročite.

Stenska nalepka 10Stenska nalepka 11Stenska nalepka 12